Vikar og mandskabsudlejning

Arme og ben til byggebranchen, rengøring, lager, chauffør m.m.

Vikar og mandskabsudlejning

Brug for en ekstra hånd?

Hos SparFlyt tilbyder vi en ekstra hånd, når du har brug for det. Kontakt os fortæl hvad du har brug for, så får du til tilbud.

Uanset hvad du har brug for af en vikar eller ekstra mandskab, kan vi hjælpe. Vores mandskab har hænderne rigtig skruet på, og har mange års erfaring. Vi har mulighed for at stille mandskab til rådighed i en bred vifte af brancher, eksempelvis:

  • Byggebranchen (arbejdsmand)
  • Rengøring
  • Lagermedarbejder
  • Chauffør

… og meget mere! Vores mandskab er meget fleksible, og står klar til at varetage enhver rolle (dog ikke lærervikar). Kontakt os i dag og hav en ekstra hånd eller to inden for den nærmeste fremtid.

Professionelle til fingerspidserne

Vi stiller store krav til vores mandskabsudlejning. Derfor kan du være sikker på at få netop den ekstra hånd, du leder efter. Vi har en meget høj arbejdsmoral, og udfører arbejde i høj kvalitet uanset hvad vi laver.

Vi har stor erfaring, er professionelle til fingerspidserne, og vi ser frem til at hjælpe dig! Kontakt os via formularen, eller ring til os på 42 90 24 24 for at få et tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et tilbud på ekstra mandskab

Når du har brug for ekstra mandskab eller en vikar, vil vi med glæde være behjælpelige. Du fortæller, hvad du har brug for, og vi skræddersyer en løsning til dig tilpasset netop dine behov.

Kontakt os og få et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Ring til 42 90 24 24 og fortæl os hvad du har brug for, eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.