Erhvervsflytning

Professionelt flyttearbejde til skarpe priser

Erhvervsflytning

Professionelt og erfarent flyttefirma til erhvervsflytning

Er det tid til at nye omgivelser skal danne rammen om jeres virksomhed? Uanset omfanget af jeres flytning, står vi hos SparFlyt klar til at varetage den med et tårnhøjt serviceniveau, til markedets bedste priser.

For os er det vigtigt at flytningen bliver så enkel og effektiv for vores kunder, som overhovedet muligt. Flyttedage er som regel forbundet med stress, hårdt arbejde samt logistisk besvær, hvilket jeres virksomhed slipper for, når I lader os stå for jeres flytning.

Fra vores base i Valby tilbyder vi hjælp til erhvervsflytning i hele Storkøbenhavn. Med vores mange års erfaring har vi stor ekspertise inden for firmaflytning, hvorfor i trygt kan overlade flytningen af jeres ejendele til os. Vores dygtige flyttefolk sørger for at jeres inventar bliver behandlet skånsomt, samt effektivt bliver fragtet til jeres nye faciliteter.

Økonomisk og effektiv løsning

Vi er ikke blege for at kalde vores priser Danmarks bedste, og sørger for aldrig at lade dette gå ud over kvaliteten af vores arbejde. Vi har fokus på en god indledende dialog, hvor der er plads til input og ønsker. Ud fra jeres ønsker og behov skræddersyr vi en aftale som matcher netop jeres behov for erhvervsflytning.

Hos SparFlyt har vi erfaring med erhvervsflytninger af alle slags omfang, og har et indgående kendskab til det danske erhvervsliv. Uanset jeres flytnings størrelse og karakter, sørger vi for at imødekomme den med massere af overskud og service. Vi tager gerne en uforpligtende snak med jer på forhånd, for at høre mere om jeres behov til erhvervsflytning, og kan herefter give et tilbud med en yderst attraktiv pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi hjælper i enhver situation

Vi står klar til at hjælpe med flytning i store som små virksomheder, boligforeninger samt andre offentlige myndigheder. Er du i tvivl om, hvor vidt vi kan klare din specifikke opgave, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi sammen en løsning skræddersyet til jer. Vi hjælper f.eks. med:

  • Akutflytninger
  • Storskrald
  • Tungløft
  • Montering/afmontering
  • Nedpakning
  • Vikarservice
  • Chauffør
  • Pallekørsel
  • …og meget mere!

Få et tilbud på erhvervsflytning

Skal din erhvervsflytning gå som smurt? Kontakt os og bestil din flyttevogn i dag. Vi flytter gerne for vores kunder i hele Storkøbenhavn, og sørger for at både dig og dine ting bliver behandlet med respekt. Udfyld kontaktformularen herunder, så vil vi hurtigt vende tilbage på din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig!