Privatflytning

Spar penge og tid med os på holdet

Privatflytning

Effektiv flytning til private

Er du på vej til at tage et nyt skridt i livet? Hos SparFlyt ser vi det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig og dine ting videre, gennem effektivt, professionelt og prisvenligt flyttearbejde.

Gennem vores tid i branchen har vi hjulpet utallige privatkunder, hvorfor du trygt kan lade os stå for din flytning. Fra vores beliggenhed i Valby hjælper vi vores kunder overalt i Storkøbenhavn, med at komme godt i mål med deres flytteopgave.

Vi er stolte over at kunne tilbyde service og kvalitet i verdensklasse til markedets bedste priser, og har altid dine ejendeles sikkerhed i fokus når vi hjælper med privatflytning. Vi er ikke bange for at sige at vi gør jobbet både bedre og billigere end noget andet firma. Samtidig stoler vi 100% på vores medarbejdere som tilsammen har over 17 års erfaring indenfor branchen.

Markedets bedste priser og service

En flyttedag er for de fleste noget som bare skal overstås, hvilket vi har fuld forståelse for. Vi stræber efter at få din flyttedag til at forløbe sig så gnidningsfrit som overhovedet muligt, så du kan bibeholde din begejstring over at skulle flytte i første omgang. Vi tilbyder Danmarks absolut billigste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af din flytning.

Som kunde hos os er du garanteret en professionel, sikker og effektiv privatflytning. Med vores mange års erfaring i branchen har vi prøvet forskellige flytninger, hvorfor vi ved, hvad din privatflytning kræver af os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi flytter på alt

Hos SparFlyt tilbyder vi hjælp til mange former for flytninger, uanset om det skal gå hurtigt, være effektivt eller der er tale om tunge møbler. Står du overfor en flytning af speciel karakter, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi den rigtige løsning til netop dit behov. Vi tilbyder bl.a.:

  • Akutflytninger
  • Dødsbo
  • Storskrald
  • Tungløft
  • Montering/afmontering
  • Nedpakning
  • …og meget mere!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skal din privatflytning gå som smurt? Kontakt os og bestil din flyttevogn i dag. Vi flytter gerne for vores kunder i hele Storkøbenhavn, og sørger for at både dig og dine ting bliver behandlet med respekt. Udfyld kontaktformularen herunder, så vil vi hurtigt vende tilbage på din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig!