Handyman

Vi tilbyder en professionel handyman i forbindelse med flytning

Handyman

Har du brug for en handyman?

Hos SparFlyt giver vi gerne en ekstra hånd med, når du står over for en flytning. Kontakt os og fortæl, hvad vi kan gøre for dig. Så giver vi et tilbud.

Når du skal flytte, og har brug for en ekstra hånd, står vi klar med en handyman eller to, til at klare opgaven. Det kan være alt fra at sætte en hylde op til at hjælpe med at male eller slibe gulve. Vi har hænderne godt skruet på, og er professionelle helt ude i fingerspidserne. Samtidig har vi mange års erfaring. Derfor kan vi helt sikkert hjælpe dig med det, du mangler. Vi tilbyder håndværkskraft til bl.a.:

  • mindre el opgaver
  • monteringsservice
  • afmonteringsservice
  • mindre VVS-opgaver
  • indvendig og udvendig maling
  • gulvslibning

Som du kan høre, står SparFlyt klar til at gøre din hverdag lidt nemmere. Vi sørger for alt det praktiske. Om du har brug for hjælp til at hænge samtlige billeder og hylder op i din bolig, skal bruge hjælp til udskiftning af opvaskemaskine, vaskemaskine og lamper, så er vi klar. Det eneste vi ikke kan hjælpe med er fliserens. Derudover er mulighederne uendelige. Kontakt os og hør mere om vores service, så giver vi et tilbud tilpasset dine behov.

Service og kvalitet i verdensklasse

Når du bestiller en handyman fra SparFlyt i forbindelse med din flytning, kan du være sikker på, at arbejdet udføres i højeste kvalitet. Vi har høj arbejdsmorale, gennemsigtige priser og en imødekommende attitude.

Vær sikker på at opgaven bliver klaret ordentligt i første omgang, så du slipper for efterfølgende at skulle have en professionel ud for at rette op på fejl og mangler. Her er din bolig i professionelle hænder. Ønsker du et gratis og ganske uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mindre EL opgaver

Mangler der lys i din bolig?
Vi hænger gerne dine lamper op. 

Monterings service

Vi monterer din nye vaskemaskine eller samler dine møbler.

Gulvslibning

Med vores mange års erfaring giver vi dit gamle gulv nyt liv.

Mindre VVS opgaver

Når vandhanen driller eller armaturet skal skiftes, rykker vi ud.

Afmonterings service

Få hjælp til afmontering af lamper, hårde hvidevarer, lister og andet.

Handyman opgaver

Brug for hjælp til gardinerne eller billederne? Det fikser vi!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Hos SparFlyt skræddersyer vi vores ydelser, så de passer til netop det, du har brug for. På den måde kan vi give dig et tilbud skræddersyet til dig. Vi er yderst professionelle og har stor respekt for dine ting.

Indhent et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen, eller ringe til 42 90 24 24 og fortæl os, hvad du har brug for. Vi ser frem til at hjælpe dig!